Rólunk

Poór Adrrienn tulajdonos – fodrázs

Festés technikák: Ombre, Sombre, Copacabana, Balayage, Lapmelír, Teljes színváltoztatások,extrém színek festése Hajápolások: Loreal Steampood kezelés, Iron repair kezelés ami ( 1-2 hónapig tartó selymes hatást nyújt ). Kötéserősítő kezelés ( kizárólag festett hajra, teljes festés esetén alkalmazható, a kutikulába juttatott erősítő kezelés ). Cocochoco ( hajfiatalítás, keratinos hajszerkezet feltöltés, tartós hajegyenesítés, ami átlagosan 6 hónapig marad a hajban. Vágással kapcsolatban a legújabb trendeket követve, ollós illetve pengés tecnikával is dolgozunk.

Sárkány Bea- fodrász

Melírtechnikák területen: Face Frame: arcvonások kiemelése Airtouch : hajszínváltoztatás hajszárítóval Babylights: a mikrokiemelések játékossága Balayage / Ombre, Sombre Vágási technikák: minden stílust elkészítünk, az alap és divat hajvágáson túl régi klasszikusokig. Igazodva a vendég kéréséhez egyéniségéhez valamint adottságaihoz. Hajápolás és hajkezelések: tartós hajegyenesítés, hajszerkezet újjáépítő kezelések. Hajfestékeink között megtalálhatóak a vegán és az ammónia mentes hajfesték is.

Várkonyi Petra – műköröm és manikűr

Legújabb trendekkel, kiegészítőkkel, színekkel, anyagokkal és a újjabb erősítési technikával , zselével illetve acryl gél technikával.

Borosné Bulicza Andrea – pedikűr

“Hogy könnyű léptek vigyenek utadon” Hölgyeknek pedikűr és spa kezelések, igény szerint géllak festés. Férfi vendégeknek lábápolás, köröm, talp kezelés. Talp masszázs. Problémás láb, bőrkeményedés, tyúkszem, beteg köröm kezelése. . Callux vegán gyümölcssavas, szike mentes kezelés a puha talpakért. Diabéteszes láb neuropathia vizsgálata hangvillával.

Winkler Renáta – kozmetikus

Mindent a szemnek természetes hatással. Szempilla lifting, azoknak ajànlom akik szeretnènek termèszetesen làtvànyos hatàsú nyitott fiatalos tekintetet. Kìmèletesen műszempillàk igènybevètele nèlkül emeljük meg a sajàt pillàkat egèszen a tövektől, ezàltal hosszabbnak tűnő, íveltebb szempillàkat kapunk, amivel egy nyitott fiatalos tekintetet nyerünk. A kezelès 1 órát vesz igènybe, ami hat hèten keresztül termèszetes megjelenèst biztosít. Előnye hogy spiràlozható, sminkelhető, nem kell tölteni, s nyugodtan lehet aludni arccal a pàrnàba fordulva is.

  • Sima ragyogó, életteli bőr. Nyakunkon a tavasz és egy pillanat múlva már itt a nyár is. Akiknek a tél folyamán nem sikerült eljutnia a bőrmegújító, hámlasztó kezelésekre azok figyelmébe ajánlom hogy, a nyári időszakban nem csinálunk dermapen és hámlasztó kezelést sem.
  • Hyaluron + Kollagén bio modulációs arcfiatalítás, hidratáló és kollagén képződést fokozó fotorejuvenáció arckezelés valamint hidratáció feltölti a felszìni ráncokat. Lifting hatás látványosan megemeli az arckontúrokat. Sima, ragyogó, gyönyörű élettel teli bőr…
  • Dekoltázs kezelés
  • Tinikezelések: A kamaszkori változások, nemcsak lelkileg, de testileg is megterhelőek. Most vàlnak gyerekből felnőtté. Kint es bent is komoly változások zajlanak. A tomboló hormonok, nemcsak a hullámzó hangulatváltozásokért, de a tinik bőrének állapotáért is felelősek. A nyomkodás, kaparászás csak tovább ront a helyzeten, amit nehezen tudnak megállni a fiatalok. A miteszeres, pattanásos bőr általaban a kamaszkor velejárója – hormonális változások, veleszületett hajlam és környezeti hatások – együttes hatására alakul ki. Ugyanakkor szakszerű és rendszeres, kozmetikus által végzett tisztìtó kezelésekkel sokat tehetünk gyermekünk bőrének javulásáért. Az időben elkezdett, rendszeres időközönként elvégzett “arckezelés” segít megelőzni, a hegek, sebek kialakulasat, amit később jóval nehezebb eltűntetni. Végül, de egyaltalán nem utolsó sorban, az ÁPOLT BŐR, KAMASZ GYERMEKÜNK LELKI EGYENSÚLYÁHOZ MAGABIZTOSSÁGÁHOZ IS NAGYBAN HOZZÁJÁRUL.
  • Újdonság: /CARBOXY-TERÀPIA/ Töltse fel bőrét tavaszra oxigénnel. Az oxigén a bőr működéséhez nélkülözhetetlen, hiánya a sejtek energiahiányához vezet, így a bőrsejtek öregedèse felgyorsul, keringési rendellenességek jönnek létre, bőr elveszíti rugalmassàgàt,tömörségét, tompa, megereszkedett lesz. Érdemes kipróbàlni, erősíti az érfalakat, csökkenti a gyulladásokat, életet ad a fakó bőrnek, egyben kiváló anti-aging is.

Szeretettel várunk minden kedves vendéget.